Pengusalan Broker Easy Markets

Pasaran Mudah (dahulunya dikenali sebagai easy-forex) telah di pasaran sejak tahun 2001. Platform yang hebat untuk diperdagangkan, mereka dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti & Bursa Cyprus (CySec), Arahan MiFID di Kesatuan Eropah dan ASIC di Australia . Ini adalah pembrokeran yang dikawal selia, jadi anda pasti ia boleh percayai.

Apa jenis perdagangan yang mereka tawarkan?

Pasaran Mudah berdagang dalam CFD, mata wang, logam, komoditi (termasuk pertanian dan tenaga), indeks dan pilihan. Pilihan vanila ini memudahkan cara membeli dan menjual untuk meraihkan kebaikan daripada pelbagai keadaan pasaran.

Apa jenis Platform Perdagangan yang Tersedia dan Disokong?

Platform easyMarkets mempunyai banyak manfaat yang besar. Ini termasuk pembatalan perjanjian. Anda boleh membatalkan sebarang perjanjian dalam tempoh satu jam dan mendapatkan sebarang kerugian balik, yang boleh digabungkan dengan jaminan kerugian percuma mereka. Anda mempunyai akses dalam talian pada bila-bila masa tanpa memerlukan sebarang muat turun.

Halaman muka mereka sangat mudah dan cepat digunakan, dengan pelaksanaan yang terjamin. Mereka memaparkan berita, carta lanjutan, sentimen dan analisis teknikal semua pada satu skrin. EasyMarkets mempunyai ketelusan harga dengan penyebaran tetap. Kadar jaminan yang bebas menghalang sebarang gelinciran.

Mereka juga menawarkan perlindungan imbangan negatif. Semua ini datang dengan demo percuma seumur hidup.

Mereka juga menawarkan platform easyMarkets MT4. Ia dilengkapi dengan perkhidmatan dan sokongan berkualiti tinggi, termasuk penasihat pakar (EA). Platform ini berasal dari MetaQuotes, yang memastikan tetapan yang dipercayai, stabil dan biasa diperdagangkan. Platform ini adalah yang paling sesuai untuk mereka yang sudah mempunyai pengetahuan tentang sistem MT4 dan mereka yang lebih suka menggunakan pilihan carta analisis teknologi canggih. Ia menggabungkan scalping dan akan melindungi nilai dengan penasihat mereka, tanpa campur tangan pedagang sementara memastikan pelaksanaan pasaran yang pantas.

Apakah Jenis Akaun yang Boleh Diberikan?

Akaun standard Pasaran Mudah menawarkan platform easyMarkets, dan kemasukan ke lebih daripada tiga ratus pasaran global yang berbeza, semuanya pada kadar $ 100 sahaja. Anda akan dapat banyak faedah, termasuk pengurus perhubungan peribadi dan insurans terhadap kemerosotan dan keuntungan pembatalan transaksi.

Mereka juga mempunyai akaun VIP. Pakej ini mempunyai penganalisis pasaran peribadi dan pakej carta profesional. Di antara manfaat premium mereka, anda bakal dapat rebat tunai dan maklumat pasaran tepat pada masanya, semua dengan leverage fleksibel dan penyebaran paling tetap.

Apakah Pilihan Deposit dan Pengeluaran Saya?

Perkara yang menarik mengenai Easy Markets adalah kebanyakan deposit dan pengeluaran anda adalah serta-merta, manakala semua bayaran adalah percuma. Anda boleh mendeposit atau menarik balik melalui kad kredit, debit, dan kad dalam talian serta bank tempatan dan pindahan antarabangsa. Pengesahan akan datang melalui e-mel. Anda juga boleh menggunakan Webmoney, Neteller, Skrill, BarClaycard, Ingenico, WeChatPay, Sofort├╝bwerweisung, Giropay, Ideal, Maestro, JCB, China Union Pay dan Yemadai.

Adakah mereka Memberi Apa-apa Khas?

Semestinya mereka ada. Pertama sekali mereka mempunyai aplikasi dagangan mudah alih tersendiri. Ini menawarkan banyak faedah. Contohnya, mereka mempunyai Market Explorer. Ini membolehkan anda mencari aset dagangan kegemaran anda melalui carian pantas, sambil membolehkan anda menandakan yang mana satu kesukaan anda. Inside Viewer membolehkan anda melihat semua arahan perdagangan easyMarkets supaya anda berasa lebih yakin dalam membuat keputusan. Mereka memberi anda akses kepada empat jenis graf yang digunakan pada platform easyMarkets.

Peluang tidak akan dilepaskan dengan pemberitahuan harga mereka yang sentiasa tersedia sama ada aplikasi dibuka atau tidak. Anda boleh mendeposit atau menarik balik pada bila-bila masa. Dan terdapat kalendar kewangan juga. Anda boleh mendapatkan maklumat terperinci mengenai keadaan pasaran sekarang serta penunjuk ekonomi masa depan sebelum membuat sebarang keputusan.

Easy Markets juga mempunyai Pusat Pembelajaran yang mengagumkan. Anda mempunyai akses kepada video pendidikan, artikel, eBook serta glosari pasaran. Sempurna untuk menguasai seni perdagangan!

Kebaikan dan Keburukan

Kelebihan: Aplikasi mudah alih adalah kebaikan utama. Pemberitahuan harga adalah penting dalam ekonomi yang cepat berubah. Mengambil kesempatan daripada pusat pembelajaran membolehkan anda berkembang sebagai seorang peniaga. Anda hanya memerlukan $ 100 untuk akaun standard percuma dan anda masih mendapat pengurus perhubungan peribadi. Akaun-akaun ini akan memberikan anda demo percuma seumur hidup. Anda dapat banyak manfaat percuma, termasuk hentian kerugian dan pembatalan urusan, yang tidak ternilai. Dan semua yuran transaksi adalah percuma.

Keburukan: Bergantung pada bagaimana anda mendepositkan wang ke dalam akaun anda, anda mungkin perlu menunggu tempoh seminggu untuk menerima wang dari pengeluaran anda. Dan untuk menggunakan platform easyMarkets MT4, anda juga perlu mengetahui tentang cara untuk menjadi seorang pedagang MT4.

Kesimpulannya

Ini adalah broker yang ingin membuat anda berjaya. Mereka memberi anda akaun standard percuma, dan anda boleh mula berdagang dengan hanya $ 100. Mereka telah menubuhkan sebuah pusat pembelajaran yang menyeluruh supaya anda dapat memajukan diri di dunia perdagangan dengan penuh keyakinan, serta memberikan penasihat di sepanjang jalan. Mereka menawarkan tawaran yang banyak untuk membantu menghindari kegagalan, termasuk faedah pembatalan urusan yang jarang ditemui.

Mereka memastikan anda tidak melalui proses ini seorangan dan ingin melihat keuntungan untuk anda. Lihat easyMarket untuk diri anda hari ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Time Analytics