Pengusalam Broker eToro

EToro adalah syarikat broker yang hebat. Mereka adalah salah satu tempat pasaran global yang membolehkan pelabur berdagang mata wang, komoditi, saham CFD dan indeks dengan mudah. Mereka melayani lebih dari 4.5 juta pelanggan di 170 negara. Mereka mula beroperasi sejak tahun 2006, dan dikawal secara menyeluruh, jadi anda akan berasa yakin dengan dana anda dengan mereka. Mereka dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti & Bursa Cyprus (CySEC), Pihak Berkuasa Pelakuan Kewangan (FCA), dan mematuhi Pasaran dalam Instrumen Instrumen Kewangan (MiFID).

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, baca ulasan ini yang dibawa kepada anda oleh mymyforex.com !

Ciri-ciri

EToro menggunakan teknologi terbaik untuk memberi para pedagang pengalaman perdagangan premium. Mereka juga menggunakan platform perdagangan sosial yang sangat unik, di mana anda boleh belajar dari pedagang lain untuk mendapatkan pengetahuan dan berkongsi ilmu anda juga. Anda akan mendapat pemahaman strategi perdagangan dengan lebih baik dengan melihat portfolio, suapan berita dan prestasi keseluruhan.

Cara ini berfungsi melalui ciri unik CopyTrader mereka. Dengan mengikuti contoh berjuta-juta pedagangnya di 170 negara, eToro mampu mencipta alat yang menggunakan pengalaman dan pengetahuan pelanggan mereka untuk sesuatu yang berfungsi dengan cekap. Ciri ini membolehkan pengguna untuk menduplikasi portfolio dan pilihan pelaburan orang lain dengan serta-merta, dan menunjukkan kadar kejayaan 80% yang luar biasa.

Dan itu lebih dari 124 juta perdagangan yang berbeza! Anda boleh menjadi pemimpin, pengikut atau melakukannya sendiri. EToro masih akan memastikan pengalaman perdagangan yang hebat. Platform pasaran perdagangan mereka (yang menunjukkan stok dan perkara lain yang anda ingin pantau) membolehkan pengalaman pengguna yang hebat.

Setiap orang menggunakan akaun eToro yang sama, jadi tidak ada bias terhadap seseorang dengan $ 200 atau $ 2,000,000.

Terdapat banyak cara yang boleh anda deposit atau menarik balik dana anda
Ini termasuk kad kredit atau debit, China Union Pay, Giropay, PayPal, Neteller, Skrill, Webmoney, Yandex, Wirecard atau pemindahan kawat. Apabila anda ingin mengeluarkan dana anda, ia akan didepositkan kepada anda dengan cara yang sama ia didepositkan. Walau bagaimanapun, ada urutan keutamaan: kad kredit, PayPal dan pemindahan bank. Bergantung pada tempat tinggal dan bagaimana anda mengeluarkan wang, anda akan mendapat dana anda dalam satu hingga lapan hari bekerja.

EToro menawarkan webinar langsung di mana anda boleh menonton desktop penyampai untuk melihat cara-cara untuk mencari syarikat yang paling aktif dan berjaya dan petua hebat yang lain untuk berdagang dengan baik. Mereka juga menawarkan eCourse yang membantu anda menguasai perdagangan dengan kemudahan anda sendiri. Ini sangat bagus jika anda seorang peniaga yang baru mula berdagang – anda akan menjadi pedagang yang pakar dalam masa yang singkat! Akhirnya, mereka menawarkan video dagangan. Sekiranya anda tidak mempunyai masa untuk membacanya, ini adalah untuk anda. Ini akan membantu anda belajar bagaimana untuk berdagang dengan lebih berkesan dan lebih banyak tentang eToro juga.

Ia tidak berhenti di sana.

EToro mempunyai aplikasi dagangan mudah alih untuk kedua-dua peranti Android dan iOS! Terdapat lebih 1,000 peluang perdagangan yang berlainan dengan melabur dalam saham CFD, komoditi, mata wang, indeks, CopyFunds, ETF, dan dengan meniru pelabur utama. Anda juga mendapat berita tentang informasi semasa di pasaran.
Sekiranya anda rasa anda mampu mendapatkan hasil yang lebih baik sendiri, maka eToro mempunyai program untuk anda. Ia dipanggil program Pelabur Popular, dan anda mendapat banyak manfaat VIP termasuk rebat penyebaran 100% dan yuran pengurusan sebanyak 2%.

Kelebihan

Platform ini membolehkan semua orang berkongsi pengetahuan mereka, yang akan memberi manfaat kepada semua orang dari segi kewangan dan juga melalui pengetahuan tentang perdagangan mereka. Perkongsian informasi oleh pedangan lain hanya akan memberikan kebaikan kepada semua yang terlibat. Tambahan pula, CopyTrader telah menunjukkan kejayaan yang luar biasa dalam membantu pedagang. Paling menarik, ia percuma! Syarikat ini telah memanfaatkan revolusi media sosial dan menggunakannya untuk membantu orang lain meraih keuntungan.

Kelemahan

Hierarki apabila anda akan dibayar adalah mengecewakan. Tambahan pula, jika anda tinggal di negara-negara tertentu, ia boleh mengambil masa beberapa hari sebelum anda mendapatkan wang.

Pendapat Kami

EToro adalah sumber yang sangat berguna untuk semua keperluan perdagangan anda. Ia mahu membuka dunia kewangan kepada kedua-dua pedagang baru dan yang pakar, dan visi mereka adalah untuk semua orang dapat berhubung untuk membincangkan, belajar dan berkongsi serta berdagang dan melabur. Alat CopyTrader dan aplikasi mudah alih mereka menjadikan semua ini berjaya. Kursus berbeza mereka juga memastikan anda akan bija berdagang. Lihat semua kemungkinan yang anda akan perolehi di laman web eToro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Time Analytics